Alaturi de ASU Politehnica Timisoara

Alaturi de ASU Politehnica Timisoara

     Pensiunea Tara exista de mai multi ani. Poate de 10 daca luam in calcul data constructiei. Anul 2015 a reprezentat pentru ea un nou inceput. Echipa de aici, familia de aici a strans randurile, s-a pus pe munca si rezultatele se vad. De fapt, de muncit s-a muncit tot timpul, dar acum munca a fost pusa in valoare mai bine si mai eficient. Am putea spune ca micul nostru business de familie a promovat intr-o liga superioara.

Cam la fel s-a intamplat si cu ASU Politehnica Timisoara. O echipa mica, o echipa a fanilor, cu membri cotizanti care au un cuvant de spus in administrarea clubului. O echipa care a pornit din liga a 5-a si a ajuns intr-o liga nationala, a 3-a, cu ganduri de promovare.

Chiar dacă SS Politehnica nu este continuatoarea juridică a fostei divizionare A și B și chiar dacă nu este deținătoarea palmaresului vechii Politehnici, aceasta este singura echipă pe care suporterii poliști o identifică și o percep ca fiind cea care poate duce mai departe spiritul violet al peluzei și al tribunelor.
Dacă vechea noastră echipă a încăput pe mâna unor personaje dubioase care au dus-o la faliment și desființare, suporterii refuză să se predea, preferând să înceapă de la zero cu unica entitate sportivă care aparține Universității Politehnice.

Ne dorim să mărşăluim pe un drum al cinstei, al onoarei și al demnității sportive, departe de mârșăviile sforarilor și blatiștilor din fotbalul modern, care și-au bătut joc de pasiunea noastră. Vrem să demarăm un proiect sănătos și energic, pătruns de adevăratul spirit polist, fără bișnițari sportivi, fără escroci sentimentali și fără pseudo-suporteri de conjunctură.

(http://www.sspolitehnica.ro/filosofia-proiectului/)

Un asemenea proiect ne-a placut si Pensiunea Tara a devenit unul dintre membrii cotizanti ai clubului de pe Bega si unul dintre partenerii care ofera reduceri celor care detin un card de membru al ASU Politehnica Timisoara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright 2015